Meteoroloji’den edilen son değerlendirmelere göre; Ülkemizin güney kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun batısının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara'da güneybatıdan kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor. Hava sıcaklıklarının yurt genelinde artacağı, yurdun doğusunda mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde normallerinin 3-6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

KARS °C, 15°C

Parçalı bulutlu

ERZURUM °C, 15°C

Parçalı ve az bulutlu

MALATYA °C, 19°C

Su birikintisine düşen çocuk hayatını kaybetti Su birikintisine düşen çocuk hayatını kaybetti

Parçalı ve az bulutlu

VAN °C, 15°C

Parçalı bulutlu

VAN'DA BU GÜN VE HAFTASONU HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji’den edilen son değerlendirmelere göre; Van ve bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu zaman zaman çok bulutlu olması beklenirken gece ve sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi gerçekleşmesi tahmin edilmektedir. Haftasonu tatil planı yapmak isteyenleri ise Van ve bölge genelinde havanın parçalı az bulutlu ve güneşli olacak.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıklarının bugün mevsim normallerinin altında, yarın(cumartesi) mevsim normalleri civarında seyredeceği beklenmektedir.

RÜZGAR

Rüzgarın güneyli ve batılı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi tahmin edilmektedir.

Editör: Necmettin Dursun