İpekyolu İlçesi Ali Paşa Mahallesi’nde açılan ve 150 kişilik kapasiteye sahip Mihman Davet Evi’nin söz, nişan, doğum günü, baby shower, mezuniyet, gün, toplantı ve çalıştay gibi etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Van'da 3 ilçede 214 arsa açık arttırma ile satılacak! İşte şartlar ve detaylar… Van'da 3 ilçede 214 arsa açık arttırma ile satılacak! İşte şartlar ve detaylar…

DEVET EVİ BİRÇOK ETKİNLİĞE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK 

Açılışta konuşan davet evi sahiplerinden Hüsnü Akgül, “Van’da olmayan bir konsept ile davet evini açtık. Misafirlerin evi konforunda bir mekan oldu. Organizasyon yapacak insanların işlerini kolaylaştırıyoruz. İsme ve renge özel her şey burada mevcut. Ayrıca paket hizmeti de sunacağız. Organizasyon sahibi bizden istediği tüm hizmeti alabilecek. Aksesuar, fotoğraf, hediyelik vb. tüm hizmetleri sunacağız.”

 

“EVDEKİ RAHATLIĞI BURADA DA RAHATLIKLA BULABİLİRSİNİZ”

“Biz hem mekan hizmeti sunarak hem de her detayla ilgilendiğimiz için diğer birçok organizasyon şirketlerinden farklı ilerliyoruz. Mekan düğün salonuna gerek duymayacak kadar az ve eve de sığmayacak kadar çok misafirler için tasarlandı. Burasını eviniz gibi düşünebilirsiniz. Evdeki rahatlığı burada da rahatlıkla bulabilirsiniz.”  Dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN REKLAM HABER