Asfalt sezonunu verimli şekilde geçirmek için aralıksız çalışan Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Edremit ilçesi Elmalık, Yenimahalle ve Eminpaşa mahallerinde yaklaşık 4 kilometrelik yolda çalışmalar başladı. 3 noktada yapılan asfalt söküm PMT serimi ve yol altyapı çalışlarının ardından sıcak asfalta geçilecek.

Edremit, Stratejik Planı ile 5 yıllık yol haritasını belirleyecek! Edremit, Stratejik Planı ile 5 yıllık yol haritasını belirleyecek!

EDREMİT’TEKİ 3 MAHALLEDE ASFALT YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLADI

Bu kapsamda Edremit ilçesi Elmalık, Yenimahalle ve Eminpaşa mahallerinde yaklaşık 4 kilometrelik yolda çalışmalar başladı. Eminpaşa Mahallesi Fidanlık Parkı civarında asfalt söküm işlemi yapan ekipler, Elmalık ve Yenimahalle’de ise reglaj ve PMT serimi çalışması yürütüyor. Eminpaşa Mahallesi’ndeki 500 metrelik yolda asfalt söküm çalışması yaptıklarını belirten ekip çalışanı Muhammet Mustafa Koç, söküm altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt serimi yapılacağını söyledi.

Ayrıca Belediye ekipleri 13 ilçede başlattığı reglaj, yol genişletme, iyileştirme, baks, menfez ve koruge boru çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BASIN BÜLTENİ