Van'da yasaklı bitki toplayan İran uyruklu 2 kişi yakalandı Van'da yasaklı bitki toplayan İran uyruklu 2 kişi yakalandı

Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, Şehrivan TV’de yayınlanan Kubilay Önay ile Spor Şehri Van programında Vanspor gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. “Bu şehir ’in takımı için bin kere özür diliyorum “ ifade eden Vanspor Başkanı Feyat Kıyak şu sözler ile devam etti; “Vanspor şampiyonluğa oynuyor hala 2 maçı var lider ile arasında 2 puan far var 150 -200 milyon para harcayan kulüpler şuan Vanspor’un yerinde olmak için can atıyor. Vanspor bu kulüpleri 6-7 puan fark ile önünde Şahsıma son zamanlarda bot hesaplarla ne hakaretler ne tenkitler ne küfürlere ediliyor.

SON İKİ HAFTALIK MAÇ DİLİMİNDE YAN YANA DURALIM

Benim bu Şehirde kime ne zararım oldu? Bu şehirde siyaset, ihale, belediye başkanlığı istemedim, bu şehirde ben hiç bir şey istemedim. Sadece verdiğimiz sözü, yönetimdeki arkadaşlarımızla emek vererek gösteririz. Ama ne olursunuz kalan son iki haftalık maç diliminde yan yana duralım.

“VANSPOR TARİHİNİN EN BAŞARILI BAŞKANIYLA KONUŞUYORSUNUZ”

Varsayalım şampiyon olamadık, önümüzde bir final maçı var ve siz futbolu çok iyi biliyorsunuz. İstatistikler, toplanan puanlar, galibiyetler, mali anlamda yapılan başarılar anlamında Şuan Vanspor tarihinin en başarılı başkanıyla konuşuyorsunuz.

VANSPOR İÇİN BİN DEFA ÖZÜR DİLİYORUM

Ben yine söylüyorum bu şehirde 1 buçuk yıl boyunca kime ne eksiğim olduysa kime ne zararım olduysa kime ne kusurum olduysa kime ne edepsizliğim olduysa Allah rızası için defalarca özür diliyorum, Bu şehir ’in takımı için bin kere özür diliyorum. Bu gün Oktay Hoca futbol okulunu yönetiyor. O okulda eğitim gören çocukların hayalini kurduğu Vanspor için bin defa özür diliyorum. Gelin kalan bu 3-4 haftalık süreçte maddi manevi takımımızın yanında olun ve yıllar sonra Vanspor’un ayağına gelmiş bir şans var bu şansı tepmeyelim.” Dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER