Şehirvan TV her hafta birbirinden önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Van’dan her kesimin ilgiyle izlediği en kaliteli spor programı olan Şehrivan TV’de ekranlarında yayınlan Kubilay Önay ile Spor Şehrivan programı dün gece yine dop dolu bir programla izleyicinin karşısına çıktı. Spor Şehrivan programında bu hafta Vanspor Sportif Direktörü Osman Yıldırgan ve Kulüp Basın Danışmanı Fikret Beler, taraftarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Osman Yıldırfanann

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Vanspor Sportif Direktörü Osman Yıldırgan şu ifadeleri kullandı; “Hem teknik kadro adına hem de futbolcular adına konuşabilirim. Ne Gölkentliler nede Kara Kobralar hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadılar Allah onlardan razı olsun.

“BİZE SAHİPSİZ OLMADIĞIMIZI GÖSTEREN BİR TEK TARAFTARIMIZ OLDU”

Vanspor, Süper Lig oyuncusunu transfer ediyor! Vanspor, Süper Lig oyuncusunu transfer ediyor!

Her yerde bizi yanımızda oldular bize sahipsiz olmadığımızı gösteren bir tek taraftarımız oldu. Belki cebinde para çıkartıp veremediler ama emek verdiler manevi yönden destek verdiler. Bu takımın düşmesine hiçbir zaman izin vermediler hep ayakta tuttular. Birçok maçı 90’da alıyorsak taraftarımızın da 90 dakika destek vermesinden kaynaklanıyor. Taraftarımız futbolcularımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadılar ve futbolcularımıza verdikleri destek çok kıymetli bizim için. Özellikle Play-Off sürecinde de taraftarımızdan da çok ciddi destek bekliyoruz.” dedi

Taraftarın hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadığını belirten Vanspor Basın Danışmanı Fikret Beler; “Sezonun başından beri bu güne kadar ve içerde oynayacağımız Play-Off maçında da hiç şüphemiz yok hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan Gölkenliler grubu başkanı Nevzat Aslan ve Kara Kobralar grubu başkanı Mürsel Demir’e canı gönülden teşekkür ediyoruz.

“ELEŞTİRECEKSE ONLAR GELSİN ELEŞTİRSİN”

Eleştirecekse onlar gelsin eleştirsin çünkü benim iyi zamanımda da kötü zamanımda da yanımda olmuş. Buradan hepsine çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonraki Play-Off maçlarında da bu kardeşlerimiz ile taraftarımıza ile kupayı kaldırmak nasip olur. Vanspor Kulübü adına çok teşekkür ediyorum onlara.” Dedi.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-NECMETTİN DURSUN