ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN

Van’da aylardır süren ve özellikle kent merkezindeki vatandaşları olumsuz etkileyen su kesintilerine tepkiler çığ gibi büyüyor. Vatandaşı aylardır mağdur eden, esnafın işini olumsuz etkileyen su kesintisi sorunu henüz çözülmezken, vatandaşlar VASKİ’nin sosyal medya hesabından paylaştığı gönderilerin altına yorum yaparak tepkilerini dile getiriyor. Özellikle su kesintisi paylaşımlarına vatandaşlardan yorum yapılırken, sorunun ne zaman çözüleceği ise belirsizliğini koruyor.

İşte VASKİ’nin sosyal medya hesabından paylaşılan su kesintisi paylaşımlarına yapılan yorumlar:

“Sayın VASKİ suya her gün zam.. Su faturaları elektrik faturalarını geçti. Hayırdır...”

“Yazı bize zehir ettiniz Muradiye değil bütün ilçeler şuan su sıkıntısı yaşıyor daha fazla mağduriyet yaşanmaması işin işini yapmayanlar istifa edin.”

“Erciş ilçesi Camikebir Mahallesi'nde hafta iki defa neden sular sabahtan akşama kadar kesiliyor? Yaz günü mağdur oluyoruz.”

“Bir aydan fazladır su kesintisi var bu belli saat aralıkları ile değil kafanıza göre iş yapıyorsunuz, temel ihtiyaç olan suyu bile ulaştıramayacaksanız yapmayın bu işi, iletişim kanallarınızın hepsi kapalı. İşinizi yapın lütfen ve su sıkıntısını halledin artık.”

“Su ne zaman gelecek acaba? Günlerdir susuz kaldık.”

“Suyu açmayı unutmuşsunuz sanırım.”

Kuş cenneti Akgöl yeniden hayat buldu! Kuş cenneti Akgöl yeniden hayat buldu!

“Ne güzel duyuru yapıyorsunuz sular kesilecek diye, peki Salihiye Mahallesi Ağrı Yolu Bulvarında 1 aydan fazladır suyumuz yok bizim halimiz ne olacak biz çözümünüz var mı?”

“Haziran başından beri sularımız yok. Sebep ise insanlar bostan sulamasın. Gece veriyorlar suyu. Erciş milleti susuz. Vaski ye çok kızgın. Her gün kesilmez ya su.”

“Sadece bir günlük değil, su kesintisi 7/24 susuzuz haberiniz var mı?”

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER