ŞEHRİVAN HABER: Dizin resmi Instagram hesabından yapılan paylaşım seyircisini heyecanlandırdı.

Ünlü oyuncu Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun Başrol oynadığı Yalı Çapkını dizisinin ikinci sezonun tanıtımı yapıldı. ‘düğünümüz var’ notuyla yapılan paylaşım sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

Gaziantepli iki ailenin çocukları olan Ferit ve Seyran'ın hikayesinin anlatıldığı Yalı Çapkını, sezon boyunca en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı.

Sezon finali bölümünde Seyran'ı kaçırmak için Gaziantep'e giden Ferit, Tarık tarafından vurulmuş ve dizi orada bitmişti.

Yayınlanan fragmanda Ferit ve Seyran'ın yeniden evlendiği, gelinlik ve damatlık giydiği görüldü.

Bir ilk! 5 Milyon TL'lik ödülün sahibi oldu! Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyonluk soru ve cevabı ne? Bir ilk! 5 Milyon TL'lik ödülün sahibi oldu! Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyonluk soru ve cevabı ne?

Yeni sezon için net bir tarih verilmezken dizinin hayranları fragman için 'Kalbim dayanmayacak', 'İnsan sevdiğiyle evlenince nasıl mutlu oluyor', 'Damat tarafıyız yerimizi alalım', 'Dayanamıyoruz artık başlayın', 'SeyFer yeniden mi yoksa' gibi yorumlar yaptılar.

Kadrosunda Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ ve Gözde Kansu gibi isimleri barındıran dizi, 36. bölümü ile sezon finali yapmıştı.

Editör: Şaban Beyazsaç