Vanlıları Van Gölü ile buluşturan Sahil yolu projesi geçtiğimiz aylarda ulaşıma açılmıştı. Kent trafiğini rahatlatmak için açılan yol sürücüler tarafından sıkça kullanılırken yeni yapılan Sahil Yolu’ndaki bazı banklar kimliği belirsiz kişiler tarafından parçalanırken Van Büyükşehir Belediyesi de konu ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

YENİ SAHİL YOLUNDAKİ PARKLAR PARÇALANDI

Kısa bir süre önce hizmete açılan yeni sahil yolu Edremit, İpekyolu ve Tuşba ilçelerini Van Gölü kıyısında birbirine bağladı. Yeni yapılan sahil yolundaki banklar kimliği belirsiz kişiler tarafından parçalandı.

“HALKIMIZI DUYARLI OLMAYA DAVET EDİYORUZ”

Van Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Van Sahil yolunda bulunan banklar kimliği belirsiz kişiler tarafından kırılarak kullanılmaz hale getirildi. Bu saldırıyı yapanlar kentimizin ve halkın değerlerine düşman kişilerdir. Burada amaç belediyemizi zor durumda bırakmaktır. Van Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizin ortak alanları olan park ve bahçelere zarar veren kişiler hakkında en kısa zamanda gerekli yasal işlemler yapılacaktır. Bu konuda halkımızı da daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.”

Otomobil almayı düşünenler dikkat! Birçok otomobile ÖTV indirimi geldi Otomobil almayı düşünenler dikkat! Birçok otomobile ÖTV indirimi geldi

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ZENÜN YEŞİL-NECMETTİN DURSUN