ŞEHRİVAN HABER: ŞABAN BEYAZSAÇ

Demokrasi ve Atılım Partisi, 81 ildeki ziyaretlerini sürdürüyor. Van’a gelen Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun ve İstanbul Milletvekili Medeni Yılmaz da gazetecilerle bir araya geldi. Genel merkez yöneticileri, yerel seçimlere dikkat çekerek, Türkiye’nin her yerinde kendi adaylarıyla seçime gireceklerini açıkladı.

ALTUN: GELECEĞİNİ GÖRMEYEN GENÇLER, SOLUĞU YURT DIŞINDA ALIYOR

Programda konuşan Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun, “15 milletvekillerimiz ve teşkilatımızla birlikte şehirlerimizi ziyaret ediyoruz. Ülkede durumun çok parlak olmadığını görüyoruz genel merkez yöneticileri, anne ve babalar kara kara düşünüyor. Bu daralmadan çıkılması gerekiyor. Ancak önce hukuku düzeltmemiz gerekiyor ki ekonomi de düzelsin. Bir zamanlar ekonomide en iyi 10 ülke içerisine girmeye aday olan Türkiye’de enflasyon, işsizlik gibi benzer sorunlar şimdi baş göstermeye başladı. Eğitimde ilk 40 ülke arasında bulunmuyoruz. En iyi alanlarımızdan biri olan sağlık sisteminde artık 5 aydan önce randevu bulmak zor. Birçok hastanemizde de branş var ama hekim yok. Öte yandan kendi ülkesinde geleceğini görmeyen gençler soluğu yurt dışında alıyor. Büyükşehirlerde barınma ve kiralık ev sorunu için kavgalar çıkıyor. İnsanlar köylere göç etmek zorunda kalıyor.” Dedi. 

YILMAZ: VAN İLE İLGİLİ SORUNLARA GÖZÜM VE KULAĞIM AÇIK OLACAK

DEVA İstanbul Milletvekili Medeni Yılmaz ise, “Zor bir toplumda yaşıyoruz. Bir ülkede hukuk ve adalet yoksa insanların mutlu olması da beklenemez. Çok güzel bir coğrafyada yaşıyoruz ama mutlu ve huzurlu değiliz. Ancak bu ülkenin geleceği için yeniden çalışmaya başladık. 81 ilimizi ziyaret etmeye çalışıyoruz. Van ile ilgili sorunlara da gözüm ve kulağım açık olacak.” İfadelerini kullandı.

“KAPILARI KAPATMIYORUZ”

DEVA Partisi yerel seçimlere nasıl girecek? Sorusunu yanıtlayan Yılmaz, “Türkiye’nin her yerinde kendi adaylarımızla seçimlere katılmayı planlıyoruz. Bu süreçte seçim işbirlikleri gerektirecek durumlarda göz ardı edilmeyecek. Kapıları kapatmıyoruz ama şuan ki düşüncemiz kendi adaylarımızla seçime girmektir.” Şeklinde konuştu.

İki otomobil çarpıştı, karı koca hayatını kaybetti İki otomobil çarpıştı, karı koca hayatını kaybetti

İL BAŞKANI İRVEN DE GELENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Başarılı işler için çalıştıklarını ifade eden Van İl Başkanı Avukat Erkan İrven, genel merkezden gelen Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun, İstanbul Milletvekili Medeni Yılmaz ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Editör: Şaban Beyazsaç