Yurt genelinde huzur ve güven bozacak şahıslara yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, suç örgütlerine ve terör örgütlerine geçit verilmiyor. Organize suç liderleri için düğmeye basan ekipler; tefecilik, gasp, yağma, yaralama ve tehdit gibi çetelerin ensesinde. Jandarma ve polis baskınları kamuoyu tarafından da yakından takip ediliyor.

Otomobil 10 metrelik istinat duvarından uçtu: 5 ağır yaralı Otomobil 10 metrelik istinat duvarından uçtu: 5 ağır yaralı

81 İLDE OPERASYON

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu kapsamda yeni bir operasyonu duyurdu. Bakan Yerlikaya, 81 ilde yapılan Çember Operasyonlarında arama kaydı bulunan 4 bin 173 firarinin yakalandığını bildirdi.

"4173 FİRARİ YAKALANDI"

Yerlikaya şu ifadelere yer verdi: 81 ilde aranan şahıslara yönelik yapılan “Çember Operasyonlarında” arama kaydı bulunan 4173 firari yakalandı. Firari suçluların sokaklarımızda gezmesine asla izin vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmeyeceğiz. Yakalanan şahıslardan: 2’sinin 10 yıldan daha uzun zamandır arandığı, 26’sının 5 ile 10 yıl arasında arandığı,              4 bin 145’inin ise 0 ile 5 yıl arasında arandığı tespit edildi. Operasyonları yöneten Valilerimizi, İl Jandarma Komutanlarımızı, İl Emniyet Müdürlerimizi ve operasyonlara katılan polislerimizi, Jandarmalarımızı tebrik ediyorum. Arananları yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız.

Editör: Ömer Aykaç