Van İpekyolu ilçesinde bulunan Erek Kız Meslek ve Teknik Anadolu lisesi öğrencileri tarafından yapılan resimler Şişli öğretmen evi bahçesinde sergilendi. Açılış konuşması yapan Müdür yardımcısı Elanur Doğanşahin, eserler genellikle maddi durumları iyi olmayan öğrenciler tarafından yapıldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 11 üniversiteye yeni rektör atadı, üst düzey isimleri görevden aldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 11 üniversiteye yeni rektör atadı, üst düzey isimleri görevden aldı!

DOĞANŞAHİN: SERGİ İLE BERABER ÖĞRENCİLERİMİZİN GÜVEN EKSİKLİKLERİNİ GİDERİYORUZ

Eserler genellikle maddi durumları iyi olmayan öğrenciler tarafından yapıldığını belirten Erek Kız Meslek ve Teknik Anadolu lisesi okul müdür yardımcısı Elanur Doğanşahin, “İpekyolu ilçesinde Erek Kız Meslek lisesinin düzenlemiş olduğu resim sergisindeyiz. Sergide genellikle maddi durumları çok fazla olmayan öğrenciler tarafından bu eserler yapıldı. Öğrencilerimizin ilk başta kendine güven eksikleri vardı. Bu güveni tekrar vermek için çalışmalarımız oldu. Güzel bir çalışma oldu inşallah gelecek yıl daha farklı resimler ile yine bir sergimiz olacak. Bu sergide emeği geçen herkese çok teşekkür eder tüm halkımızı sergimize davet ediyoruz.” Dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: ŞABAN BEYAZSAÇ-ZENÜN YEŞİL