İpekyolu Belediyesi’nin ilçedeki değişik merkezlerde, çeşitli branşlarda verilecek spor okulu kurslardan 7’den 70’e her yaştan çocuk ve gençlerin faydalanması planlanıyor.

Karşıyaka Spor Kompleksi, Bostaniçi Toplum Merkezi Spor Salonu, Çocuk Spor Merkezi, Bahçıvan Mahallesi Kadın Spor Merkezi, Şerefiye Mahallesi Kadın Spor Merkezi, Cevdet Paşa Mahallesi Kadın Spor Merkezi, Alipaşa Kadın Spor Merkezi’nde verilecek kursların başvuruları 6 Ocak 2024 Cumartesi günü başlıyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren alanında uzman eğitmenler eşliğinde verilecek kursların başvuruları kimlik fotokopileri ile bizzat merkezlerde alınacak.

İYİ Parti'de kurultay günü! Meral Akşener'den veda konuşması İYİ Parti'de kurultay günü! Meral Akşener'den veda konuşması

ÜCRETSİZ OLARAK BİRÇOK ALANDA KURSLAR VERİLECEK

Kurslardan en çok tercih edilen kadın spor salonlarının yanı sıra basketbol, voleybol, futbol, atletizm, batminton, masa tenisi, ayak tenisi, pilates, reformer, zumba, hiit cardio, fitness, boks, kickboks, yoga, step&aerobik, trambolin, jimnastik, bale, modern danslar, tekvando, çocuk zumba, çocuk yoga gibi branşlarda hizmet verilecek. Kontenjanlarla sınırlı olan yeni dönem spor okulu başvurularından tüm vatandaşlar ücretsiz olarak faydalanacak.

HER YAŞTAN BAŞVURU ALINACAK

İpekyolu Belediyesi’nin ilçedeki değişik merkezlerde, çeşitli branşlarda verilecek spor okulu kurslardan 7’den 70’e her yaştan çocuk ve gençlerin faydalanması hedefleniyor.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BASIN BÜLTENİ