TFF 2.lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta Play-Off şampiyonluğu için kıyasıya yarış devam ediyor. Çift maç eleme usulüne göre oynanacak olan 2.maç öncesi Vanspor, 1461 Trabzon deplasmanından avantajlı bir skor ile dönmek istiyor. 1. Lig yolundaki bu önemli maçın hangi kanalda yayınlanacağı taraftarlar tarafından merak edilirken maçı canlı yayınlayacak kanal da belli oldu. Peki, 1461 Trabzon-Vanspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte maça dair tüm detaylar…

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

1461 TRABZON-VANSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Geçtiğimiz hafta oynan play-off 2.tur maçında Yeni Mersin İdman Yurdu’nu 0-0’ın rövanşında rakibini 2-1 yenen 1461 Trabzon, Vanspor’un 3.turdaki rakibi olmuştu. Play-off’a 3.turdan dahil olan Vanspor, ile 1461 Trabzon finale çıkmak ter dökecek. Bu kritik maç, 22 Mayıs Çarşamba günü 15.30'da Trabzon Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda oynanacak.

Van'da stratejik plan çalıştayın ilk günü tamamlandı! Van'da stratejik plan çalıştayın ilk günü tamamlandı!

1461 TRABZON-VANSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

TFF, geçtiğimiz aylarda aldığı yeni bir karar ile 2.Lig ve 3. Lig'den bazı takımlarının maçlarını canlı Youtube kanalından yayınlayacak. Bu kapsamda TFF, Vanspor’un 1. Lig yolunda 1461 Trabzon ile oynayacağı maçları canlı yayınlayacağını duyurdu. Bu kapsamda; Vanspor’un 1.Lig yolundaki tüm maçları TFF’nin resmi Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

MAÇA VANSPOR TARAFTARI ALINMAYACAK

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu, 1461 maçı öncesi Vanspor taraftarlarına kötü haber geldi. Trabzon İl Güvenlik Kurulu, yarın oynanacak olan play-off 3.tur ilk maçında 1461 Trabzon-Vanspor maçına güvenlik gerekçesiyle maça Vanspor taraftarlarının alınmayacağını açıklamıştı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - ŞABAN BEYAZSAÇ-NECMETTİN DURSUN