Van dahil 77 ilde silah kaçakçılarına dev operasyon! Van dahil 77 ilde silah kaçakçılarına dev operasyon!

Başkan Kıyak sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada masa başında değil sahada kazanarak bir lig üste çıkacaklarına vurgu yaptı.

Kıyak yaptığı açıklamada; “Sevgili Vanspor sevdalıları ve temiz futbola gönül vermiş değerli futbolseverler ve basın mensupları; Bugün herkesin gözü önünde, göstere göstere yaşanan ve tarihe kara harflerle yazılan olaylarla alakalı şahsımdan bir açıklama beklendiğinin farkındayım. Lakin, kimsenin gönlünü kırmamak ve bu kirli ligde temiz kalan sporcu kardeşlerim ile değerli spor çalışanlarını zan altında bırakmamak için kısa bir süre olayları izleyerek pazartesi gününe kadar sessiz kalmayı tercih etmiş bulunmaktayım.” Dedi.

SAHADA KAZANACAĞIMIZDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Açıklamanın devamında başkan Kıyak, “Gerek değerli yöneticilerim gerekse kulüp hukukçularımız ile yapmış olduğumuz istişare neticesinde bu olayın üstünün kapatılmasına müsaade etmeyeceğimizi ve sonuna kadar temiz futbolu desteklemek maksadıyla sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygı ile bildiririm. Masa başında kazanılmayan şampiyonluğu sahada kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” İfadelerine yer verdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ