Siyasal partiler bugün yerel seçimlere hazırlanmakta. İktidar partisi olan AKP bu konuda devletten almış olduğu maddi destek ve imkanları kullanmada en önde.

CHP hem devletten maddi destek alırken İş bankası ortaklığı ile oradan aldığı maddi destekle parasal sorunu yoktur.

MHP de devletten maddi destek alırken bu konuda rahattır.

Ama Milli Görüşün partisi olan Saadet Partisine gelince 12 yıldır devletten hiçbir maddi destek almadığı gibi ve üstelik Refah Partisi döneminde aldığı 700 bin tl’nin nerede harcandığını belgelemesine rağmen hakkında dava açılarak işletilen faizlerin faizleri de katlanarak 14 milyon TL devlete haksız bir para ödetilmiştir.

Saadet Partisinin her ferdi davası için gelirinden harcama yaparak davasına sahip çıkmak sureti ile yoluna devam etmektedir.

Bu kadar maddi güç dengesizliğine rağmen bugün Van’da Saadet Partisi üzerine düştüğü sorumluluğu yerine getirmek için var gücü ile çabalarını sürdürmektedir.

Paralı partiler çalışmalarını ziyafetler ile sürdürürken Saadet Partililer ekmek peynir yiyerek çalışmalarını sürdürmektedirler.

AKP büyük şehir adayı olarak Osman Hocayı aday gösterdi. Osman hoca aday oluncaya kadar siyasete uzak bir görüşü benimsedi. Hangi olay onu siyasete ısındırdı bilemiyoruz ama bildiğimiz Osman hocanın siyaseti tağuti sistemin bekasını sürdürme olarak benimsemesiydi…

Yani emperyalizmin, Siyonizm’in ve diğer işbirlikçilerin İslam alemine bugüne kadar yaptıklarını siyaseten hiç takip etmediğini bunun yerine Filistin davasında şer güç olan siyonizmi lanet edici bir çok girişimde bulunduğu bilinen bir gerçekti.

Oysa Saadet Partisinin adayı olan Fethullah Erbaş ise siyasi hayatına Vanda belediye başkanı daha sonrada milletvekili olarak devam etmişti. Yani Erbakan’ın yanında hem siyaseti hem de Siyonistlerin güç odaklarını tanımıştı.

Yani Osman hocaya göre Fethullah Erbaş daha deneyimli ve işin ehlidir. Van’da bunu kime sorarsanız işin ehli olanın Fethullah Erbaş olduğunu söyler.

Allah Kur’anın Nisa Suresi 58. Ayetinde; “ Hiç şüphesiz Allah size emanetleri ehline teslim etmenizi ve insanlar arasında da hükmettiğiniz zaman adaletle hükmetmenizi emrediyor….”

Ayeti Kerimeye göre madem ki işin ehli Fethullah Erbaş’tır o halde bu konuda her Müslüman oyunu Fethullah bey için kullanmalıdır.

İşin diğer yönüne gelince denilir ki efendim AKP iktidardadır Fethullah beyin partisinin durumda malum o halde oylarımız boşa gider mantığı ayete rağmen eğer ciddiye alınmıyorsa bunun vebali büyük olur.

Nedenine gelince artık dağdaki kurt bile AKP’nin tıpkı ANAP gibi ABD tarafından desteklenip iktidara getirildiğini bilinmektedir.

Bir taraftan Amerika’nın destekleyip iktidar ettiği bir parti diğer tarafta ise Allah’ın ayetinde EMANETİ EHLİNE VERİNİZ emri ilahinin mesuliyeti….

Bunu seçme işi seçmen Müslüman’a kalmış. Çünkü Allahın hükmünü Amerika’nın desteklediği bir partiye tercih ediliyorsa yarın ilahi sorguda batılı desteklemenin verdiği sorumluluğu da şimdiden düşünüp hesaplamaları gerekir…

AKP severler Van’da AKP’nin oylarını bölmeyin, eğer bölerseniz BDP gelecek diyor. Korku dağları göstermeye gerek yoktur.

Zaten BDP kendi derdine düşmüş, sistem siyasal platformda onların taban kaybetmesi için alternatif partiler kurma kapısını açarken onların attıkları her taş bir oy kaybı olarak yansıyacak. HAKPAR, KADEP, PDK-T, HÜDAPAR ve ileride DDKD'nin kuracağı partiye taban kaybetmesine yol açacağını hesaplayan sistem onlara kurduğu tuzağı maalesef BDP taş atanları bunu fark edememekte...

Acaba hiç düşünmüyorlar mı geçen seçimlerde büyük bir oy farkı ile seçimi kaybederek Hüseyin Çelik üzerinden vurulduklarını…

ABD Türk siyasi arenasında Milli Görüşü bitirmek için AKP’yi desteklemiş ve Milli Görüş ile aralarında bir fark olmadığını tabana yaydırmıştı…

Geçen bu kadar zaman süresinde halk gerçeği gördü ve bir Milli Görüş partisinin yapamayacağı yolsuzlukları onlarda görünce bir bölenin AKP olduğu gerçeğini de anladı.

Cemaate çatmak için yolsuzlukları örtemeye çalışan bakanlar kurulunun yarısını yakını değiştiren ve bu konuda vurdum duymaz olan AKP’nin Milli Görüş gömleği çıkarmasının bedelini ödemesi ancak bu kadar olur diyoruz.

Gerçeği gören halk bu konuda Fethullah Erbaş’a büyük destek vermekte ve AKP’nin yaptıklarını ödetmek için sabırsızlıkla seçimleri beklemekte…

Selam ve dua gerçek manada Allah’a kul olanlaradır…