Mehmet Kaya yazdı: Yahudi terörizmi!

Küresel alanda dini bir terörizmden bahsedilse akla ilk gelen “İslami terörizm” oluyor. Oysa İslam’ın hiçbir emrinde terörizmi teşvik eden bir şey yoktur.

Batılı devletler kendi kurdukları terör örgütlerinin elemanlarını Müslüman gibi giydirip ve Müslüman gibi konuşturarak “işte bakın Müslümanlar böyle teröristtirler” dedirtiyorlar.

İşin gerçeği eğer küresel alanda terörizmle anılacak bir din varsa o da sadece “Yahudi terörizmi” olur.

Yahudilerin inanç esaslarını oluşturan değiştirilmiş Tevrat ve Yahudi hamamları ile İsrail’in yetkili kişilerinin açıklamalarına baktığımızda bu sonuca rahatlıkla varıyoruz.

Daha birkaç gün önce Yahudi Haham Eliyahu Mali kameralar karşısına geçerek, yaptığı açıklamalarla bu terör örgütünün gerçek yüzünü gözler önüne serdi.

Haham Eliyahu Mali şu vahşeti dile getiriyordu:

“Yahudi yasalarına göre her can yaşamamalıdır.

Bugün savaşanlar, bir önceki savaşta öldürmediğimiz çocuklar ve onları doğuran kadınlardır.

Ya siz ya da onlar yaşayacak. Bu kural sadece şu anda savaşan Gazzeli erkekler için geçerli değil. Bu kural gelecek nesilleri ve gelecek nesilleri doğuracak Gazzeli kadınları da kapsıyor.

Orada (Gazze’de) herkesi öldürün. Bebekler, çocuklar ve kadınlar da dâhil hepsini yok edin.”

Katliam çağrısı yapan bu Haham, açıklamalarının Yahudi inancına uygun olduğunu ifade etmekten de çekinmiyordu.

Böyle bir inanç ancak teröristlerin inancı olur. İşin garibi bu Haham İsrail devleti tarafından görevinden alınmadı ve hala görevinin başında durarak, okullarda İsrail çocuklarını ortaçağ barbarlığından kalma düşünceleriyle eğitmeye devam etmektedir.

İsrail askerlerine terörizmi teşvik eden açıklamalar sadece bu zavallı Hahamın açıklamalarıyla da sınırlı değil. İsrail hükümetinin yetkili kişileri de son altı aydır barbarlıktan başka bir şey teşvik etmiyorlar.

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir, Gazze’de yardım bekleyen çocukların üzerine ateş açan askerlere “kahraman” diyerek, İsrail askerlerini, Gazzeli çocukları öldürmeye teşvik etti

İsrail Maliye Bakanı Bazalel Smotrich

“Gazze’de iki milyon Nazi yaşıyor” diyerek Yahudileri fırınlarda yakan Nazilerin intikamını, Gazzeli Müslümanlardan almak için İsrail askerlerine katliam çağrısı yaptı.

Yahudi Bakan May Golan isimli cani, Gazzenin yerle bir olmasından duyduğu memnuniyetini şu şekilde dile getiriyordu:

“Şahsen Gazze’nin enkaza dönüşmesinden memnunum. Oradaki her bebeğin bundan seksen yıl sonra bile torunlarına Yahudilerin neler yaptığını anlatacak olmasından memnunum.”

İsrail'in aşırı sağcı milletvekili Nissim Vaturi: 

“Kim bir kurşun yediyse hak etmiştir” diyerek, kundaktaki bebeklerin, masum çocukların ve savunmasız kadınların katledilmesi karşısında böyle barbarca bir açıklama yaptı.

Bebeklerin katledilmesini haklı gösteren bir davranış ancak aşağılık ve korkak teröristlerin işi olabilir. İnsanlıktan nasibi olmayan bu yaratığa soruyoruz:

Kundaktaki bebek size ne yaptı da öldürülmeyi hak etmiş olsun?

Kundaktaki bir bebek ölümü hak ettiğinden değil; Firavun’un, Hz.Musa’dan (as) korktuğu gibi ondan korktuğunuz için o masum bebekleri vahşice katlettiniz.

Görüldüğü gibi Yahudi terörizmi bir ruh hastalığıdır. Bu açıklamaları yapan ruh hastalarının “Akıl ve Ruh Hastanelerinde” tedavi olması gerekirken maalesef medeni(!!!) dünya, bunlara bir devletin yönetimini emanet etmiş.